‘Ogen voor een andere blik’ – album

Zonen met vaders, kortweg ZMV, releast op 10/01/2020 ‘Ogen voor een andere blik’. Een mooie, echte, spannende, Nederlandstalige plaat. Een eclectisch, organisch album voor elk seizoen met intrigerende melodieën en straffe teksten dat pas na ettelijke luisterbeurten de helft van haar geheimen prijsgeeft.

Donkere en lichte synths, etherische en aardse gitaren, stomende en subtiele blazers, wilde en kabbelende ritmesecties, mannelijke en vrouwelijke stemmen buitelen over elkaar heen, maar lijken één ding gemeenschappelijk te hebben: ‘een stem geven aan de dagdagelijkse poëzie van de underdog’. We maken bovenaardse ondergrondpop die een unieke plek inneemt binnen het Nederlandstalige genre, het enige genre dat eigenlijk geen genre is.

Aan de plaat werd in verschillende sessies over bijna twee jaar gewerkt in de Boma Studio onder het zachte meesterschap van producer Frederik Segers (FULCO, Roland, STADT, PJDS…). Bijna tweehonderdvijftig crowdfunders zorgden financieel en met hun liefde mee voor de totstandkoming van dit album.

Beluister het album hier: https://fanlink.to/Ogenvooreenandereblik

Op zaterdag 25 januari om 20 uur stelt Zonen met vaders in de Minardschouwburg te Gent het album voor.

Deel: